За нас

IMG_4368_1500Адвокатска кантора “Костадинов и партньори” е създадена през месец юли 2006 г. от адвокат Атанас Костадинов и адвокат Петко Мачкърски от Адвокатска колегия – Пловдив.

Кантората се помещава в модерна сграда, разположена на комуникативно място в центъра на Пловдив, на южния бряг на река Марица.

Специализирана в различните отрасли на търговското право, кантората се стреми да предоставя на своите клиенти комплексно правно обслужване в почти всички области на правото.

Нетрадиционното мислене на нашия екип осигурява висококачествени услуги на нашите клиенти и ни дава възможност да намираме, съвместно с клиента, практически най-подходящите решения в конкретната обстановка.

Основната ни дейност е ориентирана в комплексното правно обслужване на български и чуждестранни търговски дружества, осъществяващи дейността си на територията на Република България. Нашите клиенти оперират в различни отрасли на българската икономика, а нашият екип се стреми да обслужва техните интереси по всички въпроси на търговската дейност.

Основната цел на екипа на адвокатска кантора “Костадинов и партньори” е да пази интересите на клиентите и да задоволява техните желания.

bg_BG
en_GB